Urfa'da jandarma alarm durumuna geçti! Sebebi ise ‘sessiz katil’

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, havaların ısınmasıyla birlikte suda boğulma vakalarının önüne geçmek ve vatandaşların can güvenliğini sağlamak amacıyla denetimlerini artırdı.

Urfa'da jandarma alarm durumuna geçti! Sebebi ise ‘sessiz katil’

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, havaların ısınmasıyla birlikte bölgede artış gösteren suda boğulma olaylarının önüne geçmek ve vatandaşların can güvenliğini sağlamak amacıyla denetimlerini sıkılaştırdı. Jandarma ekipleri, Atatürk Barajı ve Fırat Nehri kıyı şeridinde geniş kapsamlı evriye faaliyeti icra etti.

VATANDAŞLAR TEK TEK UYARILDI, FARKINDALIK OLUŞTURULDU

asayiş ve güvenliğin tesisi için çalışmalarını sürdüren jandarma ekipleri, su kenarlarındaki riskli bölgeleri mercek altına aldı. Devriye faaliyeti esnasında nehir ve baraj kıyısında bulunan vatandaşlarla birebir görüşen ekipler, suda boğulma risklerine karşı hayati uyarılarda bulundu.

Özellikle akıntı, zemin yapısı ve derinliğiyle tehlike arz eden bölgelerde suya girilmemesi gerektiği vurgulanırken; vatandaşların duyarlılığını artırmak amacıyla bilgilendirme çalışmaları yapıldı.

"ÖNLEYİCİ FAALİYETLER KARARLILIKLA SÜRECEK"

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada, vatandaşların huzur, esenlik ve can güvenliğinin korunması amacıyla yürütülen önleyici kolluk faaliyetlerinin, sorumluluk bölgelerinde kararlılıkla ve kesintisiz bir şekilde devam edeceği bildirildi.

Urfa'da jandarma alarm durumuna geçti! Sebebi ise ‘sessiz katil’

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.